Wednesday, February 4, 2009

KETIKA DALAM BAS

Aku sedang (ketika menulis post ini) berada dalam sebuah bas. Terpaksa. Internet-tanpa-wayar (broadband) ini tidak mendapat liputan yang memuaskan di Kolej Cendana. Jadi, sementara berada di INTEC, aku mahu tak mahu kenalah juga mengemaskini blog ini (walaupun amat merapu dan tidak bermakna). 

Kepada sesiapa yang amat hairan kenapa aku tiba-tiba tidak berada atas-talian (online), sebabnya telah diterangkan. Harap maklum.

7 comments:

ct.mashitah said...

haihh... ade broadband susah, xde pun susah.
ape kate ko bg aku pnjm sbulan?
kt akasia xde kot masalah broadband2 nih. hehe..

aisya said...

hihihi. :P tak hairan pun. :P :P hihihihi.

van der shraaf said...

>>mashi
mane bleh...aku nak gune gak kt tmpt len...aku x tau la kalau prob ni akan berpanjangan atau x...

>>aisya
aisya mmg x payah hairan...aku mmg jarang on9...

NAMYZ YUSMA said...

Salam ukhwah :)
Dapat update dalam bus?mcabar 2..kat sini tak bley buat cam2..

Zafree said...

pergh genius~

van der shraaf said...

>>namyz
x der la update sgt pon...skit2 je

>>zafree
aku mane genius dowh

Zafree said...

2 aa alasan dak2 genius