Tuesday, March 17, 2009

BLOG DENVER SUDAH TERBIT

Untuk pengetahuan pelajar-pelajar Denver Spring 2009, blog anda telah tersedia. Sekarang ini apa yang anda perlu buat adalah menjadi author kepada blog ini. Beberapa langkah perlu dilakukan. Tanya sahaja kepada penulis, dan dia akan jelaskan tentangnya. Setelah menjadi author, anda semua bolehlah merepek dalam blog ini, cuma diingatkan agar tidak pula melakukan perkara terlampau didalamnya. Peringatan ini untuk pelajar Denver sahaja,ya!

Buat yang lain, anda semua diingatkan agar tidak membelek blog ini buat sementara waktu. Hal ini kerana didalamnya hanya ada 2 post yang begitu mengarut (setakat jam 2.10 pagi, 18 Mac 2009, waktu Malaysia). Tunggulah sehingga ramai sedikit author dan banyak sedikit post yang dicarutkan.

Blog ini memerlukan masa untuk dimajukan, justeru kesabaran amat diperlukan (Naqib,2009). Pelbagai program akan dijalankan untuk blog ini. Yang penting penulis, merangkap admin akan berusaha dengan bersungguh-sungguh untuk memastikan "Bumi sebagai tempat yang paling seronok untuk didiami".

Itu sahaja, trimas.

-admin-

4 comments:

ct.mashitah said...

haha... gud effort.
[mls nk komen pnjg2.. aku bkn denver kn. huhu]

this.is.mE said...

hye! mesti r knal..

Zafree said...

aku nk link dier weyh?

jdkan aa aku author skali~

van der shraaf said...

>>mashi
thanx...korg pon wt ar blog..mcm best

>>zahirah (kalo x silap)
huhu...bgos2...long time no see..

>>zafree
aku dh add ko..cube check kt emel ko...(emel yahoo ar)