Thursday, June 18, 2009

WONDERFUL OVERSEAS WEEKEND (WOW)


Wonderful Overseas Weekend (WOW) adalah suatu program untuk pelajar-pelajar yang akan ke luar negara seperti United States, United Kingdom, New Zealand dan lain-lain sebagai persediaan untuk menghadapi kehidupan secara Islamik disana. Sebenarnya aku dapat tahu tentang program ini melalui Che Nurul Ain (budak ex-sambest yang genius yang sekarang ni di A-Level Medicine INTEC). Dia mengikuti program ini tahun lepas dan menurutnya, program ini amatlah seronok. Jadi aku pun secara langsung tertarik dan teringin menyertainya.

Berikut ialah butir-butir program tersebut:

Tarikh : 31 Julai - 2 Ogos 2009
Tempat : Nur Sungai Merab, Putrajaya.
Yuran : RM 45 (termasuk penginapan, makanan harian, dan pengangkutan)

Pendaftaran atau maklumat lanjut bolehlah merujuk di:

Lagi satu. Sesiapa yang berminat, bolehlah menghubungi aku sebab aku segan nak pergi keseorangan, bak kata pepatah, patah tumbuh hilang berganti. Sekian, wassalam.

4 comments:

aeisyulillah said...

taun depan ada tak?

awal sgt r pergi taun nh..

tapi da menarik da..

van der shraaf said...

bleh je pegi taun ni..kwn aku kt ALM tu sbnrnye lame lg kt INTEC, tp dh pegi taun lps lg...

hisyam said...

Klu ak yg tak fly ni pun bleh gak ke nk gi program ni?

Lg satu, RM45 tu ak tak mampu lah, klu acap ishak sudi nk blanje, mungkin ak bleh gi kot.

van der shraaf said...

hurmm..yg aku bace ar, dier kate program ni utk bdk2 pegi oversea je...

pergh, aku skrg ni pon tgh terkapai2 dlm finance aku..susah skit nk belanja byk tu..belanja ais krim bleh ar...