Sunday, March 6, 2011

Gila Scary

So aku turun ke bawah pergi ke lounge untuk tengok citer "Saturday Night Live". Aku tak boleh tengok dekat tv rumah aku sebab housemate aku tengah main ps3 dengan member dier. So aku turunlah ke lounge dan baring atas sofa sambil tengok tv kat lounge itu.

Jadi nak dijadikan cerita, oleh sebab boring, aku makanlah chewing gum yang ada dalam poket aku. Kebetulan ada satu skid tu agak boring, so secara tak sengaja aku tertidur atas sofa itu. Then bagun-bangun je kat tv tu dah citer lain. Tengok jam dekat phone, rupa-rupanya dah pukul 4.15 pagi. Oh crap!

Paling scary, aku mendapati bahawa didalam mulut aku itu still ada chewing gum, siap kemanisan dier tak habis-habis lagi. Secara tidak sedar aku sebenarnya mengunyah chewing gum itu sepanjang aku tidur selama 4 jam lebih, tanpa menelan chewing gum itu. How scary that was, huh?

p/s : Sebelum tidur (atau berasa mahu tertidur) pastikan tiada apa-apa dalam mulut, especially chewing gum yang boleh melekat kat perut kalau tertelan. Sekian terima kasih

3 comments:

NidzamYatimiRamli said...

memang scary...asrop... bila balik malaysia ni??

van der shraaf said...

balik msia awal jun ni hehehehe

Najwa Jani said...

hahaha..x ley bla k0 nh..klu ttelan tu x memasal kene j0lok anak tekak..;p tp mesti lap0 bg0n2 tdo tu..sbb ble kunyah chewing gum lama2 kn nnt intr0duce air kt st0mach..